Iedereen vond hier wat van.

Iedere week bespreekt de cast van Iedereen vond dat leuk interessante onderwerpen in de games, tech en cultuur. Stamgasten Kevin, Robert en Tom tuigen de podcast op, maar het drietal maakt bijtijds ook plaats voor gastverschijningen van collega-redacteuren of andere experts.

Iedereen vond dat leuk is een podcast van Pixel Vault.

De hosts

Tom Kauwenberg

Je vaste dealer voor internetreferenties en hardware-advies. Tom is thuis in de tech-journalistiek en contentproductie, met een voorliefde voor allerlei uiteenlopende game-apparatuur. Laat hem niet beginnen over toetsenbordschakelaars of kabelmanagement; daar kom je niet meer vanaf.

Robert Zomers

Robert komt over als de rust zelve, maar raast intern eigenlijk voortdurend tegen de kapitalistische machine. Overdag kruipt hij in de professionele pen over games, tech en cultuur, ‘s avonds zit Robert het liefst tot zijn nek in verslavende simulaties en strategiespellen — zolang Azeroth even zonder ‘m kan.

Kevin Rombouts

Brabander in hart en bieren: iedereen kan bij Kevin aanschuiven voor een goed gesprek. Deze man praat je met plezier bij over contentstrategieën en database-optimalisatie, maar tipt je nog liever op een ijzersterke anime of een tof nieuw stukje tech.

Onze experts

Regelmatig schuiven experts van de Pixel Vault-redactie aan bij Iedereen vond dat leuk om hun weloverwogen kennis en ongezouten mening te geven.

Maxime Buitenhuis

Amador Prado

Jermaine van Haarlem

Neem contact op

Heb je een vraag over Iedereen vond dat leuk? Een foutje gespot op de website? Of wil je ons gewoon wat fanmail sturen? Dat kan via onderstaand formulier. Is er iets wat echt niet kan wachten? Stuur dan een mailtje naar podcast@pixelvault.nl.