Maar daar komen ook mooie dingen uit

Shownotes

Deze week praten Tom Kauwenberg, Kevin Rombouts en Robert Zomers over de aankondiging van de aankondiging van de nieuwe Grand Theft Auto-game, de aankondiging van de aankondiging van de live-action The Legend of Zelda-film en de staat van de game-journalistiek.

Vond jij deze podcast nou ook leuk? Laat het ons weten door een recensie achter te laten op Apple Podcasts. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, Apple Podcasts of in jouw favoriete podcast app. Stuur je vragen, opmerkingen of complimenten naar podcast@pixelvault.nl.

Deze aflevering is opgenomen op woensdag 8 november 2023.

Disclaimer:

In het kader van transparantie leek het ons netjes om onze eigen banden met de bredere (games)journalistiek te vermelden. Dit produceren we zoal naast onze vrijwillige bijdragen aan Pixel Vault:

  • Tom Kauwenberg schrijft voor onder meer Gamer.nl en soms PU.nl. Ook werkt hij regelmatig mee aan (journalistieke) content over games voor YouTubers als JorRaptor.
  • Robert Zomers heeft gewerkt voor NU.nl, Tweakers en Computer idee.
  • Kevin Rombouts was enkele jaren marketing automation developer voor NRC. Daarnaast is hij zelf verantwoordelijk voor het web development van Pixel Vault.

Onderwerpen:

Linkjes: